С голове на Бербатов и О\'Шей Юнайтед подчини Сток

18:55
С голове на Бербатов и О\'Шей Юнайтед подчини Сток
Манчестър Юнайтед победи Сток Сити с 2:0 като гост в мач от седмия кръг на Висшата лига.

"Грънчарите" започнаха в схема само с един чист нападател и се бяха прибрали в своята половина, чакайки "червените дяволи" да се оголят за евентуална контраатака.

Антонио Валенсия имаше много добра възможност да отбележи в средата на първата част, но удара му мина на сантиметри встрани от вратата.

Домакините рядко стигаха до наказателното поле на противника и като цяло изглеждаха беззъби в атака.

Към края на първата част първо Нани, а после Бербатов излязоха на чиста позиция, но и на двата пъти Сьоренсен опази вратата си суха.

Юнайтед продължи да бъде по-добрият отбор след почивката и в 61-а минута резервата Гигс пусна прекрасен пас към Бербатов, който отблизо откри резултата с нежно докосване.

Шампионите доминираха и атаките пред вратата на "грънчарите" и в 77-а Джон О\'Шей с глава отбеляза и второто попадение за "червените дяволи". Гигс отново направи асистенцията, показвайки, че се намира в уникална форма.

Сток Сити - Манчестър Юнайтед 0:2

0:1 Бербатов 61-а мин
0:2 О\'Шей 77-а мин

Вижте и съставите на двата отбора:

Сток Сити: Сьоренсен, Хут, Файе, Шоукрос, Колинс, Лоурънс, Уилън, Делап, Уайтхед, Етерингтън, Китсън

Манчестър Юнайтед: Фостър, О`Шей, Фърдинанд, Видич, Евра, Валенсия, Скоулс, Флечър, Нани, Рууни, Бербатов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
27.09.2009 15:27

не съм в грешка, защото съм свидетел на това .. ти може и да си изключение, но аз познавам само завистници, които са фенове на Левски .. и за тях Йовов е много голям, а Берба нищожество *wink* статистиката за миналия сезон .. не знам дали си я гледал, но очевидно Берба беше най-полезния играч на Юнайтед .. най-много точки бяха спечелили, когато той е играл, като титуляр и въобще, когато е играл .. със своите асистенции и важни голове (най-вече през Февруари преди контузията) .. допринесе за това, Юнайтед да остане на върха, когато имаше мачове, в които той беше лидера .. макари случаите, в които му асистираха, както сега Гигс .. да се броят на пръстите на едната ръка (дали бяха 1,2 .. пасове на Карик) .. макари това .. той се бореше и сам си изработи повечето голове .. да .. не бяха толкова, колкото в Тотнъм .. не бяха и толкова уникални, но все пак .. той не играе в отбор, а в сбирщина от лакоми звезди... през тази година Ман Ю е повече отбор .. без Роналдо

westside
27.09.2009 15:12

МеТоDueB ще ти кажа само,че си в огромна грешка относно левскарите! Аз лично съм такъв и се радвам на успехите на Берба,защото е българин! А България е над всичко! Но когато Бербатов има ден и играе играе! Имал е и слаби мачове в Ман. Ю.! Неможеш да го отречеш! Ортносно статистиката ... немога да кажа че Берба е футболиста от който зависи дали ще бият или паднат! Има още 10 други,които определят играта и цял един противноков отбор! А що се отнася до слонския к*р пази си го за теб! Той добре ви дойде! Да не забравяме от къде е Митал и как ви се отрази "неговото" управление! Айде успех и не злобейте!

Gogata85
27.09.2009 14:58

me4a123 много си прав и мен Нани ме издразни,много взе да се прави на Роналдо.

me4a123
27.09.2009 06:40

Тази португалска лакомия Нани ми изкара нервите явно и на САФ. Малко пасове стигаха до Бербатов от лакоми дупета. Добре че влезе Гигс старата лисица.

MeToDueB
26.09.2009 22:49

да бе схванах .. аз веднага се паля, като се говори нещо срещу някой, който не заслужава критики .. че по-надолу видях такива .. и не прочетох между редовете по-внимателно какво си писал *wink*

jokataa
26.09.2009 22:48

MeToDueB, чувството за хумор е вродено и не се учи или придобива. От мен да го знаеш. *wink* Аз съмият съм голям фен на Бербатов.

MeToDueB
26.09.2009 22:42

jokataaa и като не вкарва какво ? Ти не виждаш ли приноса му за 2/3-ти от добрите игри на Юнайтед и победите .. добрата игра не се ознаменува само с голове .. факт е, че докато Бербатов е на терена, отбора е побеждавал много повече пъти и е губил много по-малко пъти, от колкото, като на негово място е играл някой друг .. статистиката за миналата година го показа, за тази също ще е така .. спомняме си единствената загуба на Юнайтед за сезона .. срещу Бърнли състава нали ? И такива примери .. хиляди от миналия сезон.

plumber
26.09.2009 22:37

MeToDueB ....споделям мнението ти..Стига го оплювахте тоя човек.Ако не го познаваме ще си помислим че е истина.

jokataa
26.09.2009 22:32

"с нежно докосване" - ей, ще ме скъсате. *joking* Той Митата зат'ва ли рядко вкарва, не смее да я ритне така, по-яко някак си, и тя, нали е в женски род не ще да влезе и не ще.

MeToDueB
26.09.2009 22:30

аз лично познавам само левскари, които да говорят срещу него .. и все пак знаем в каква държава живеем .. хората ги е яд, че Бербатов е най-голямата звезда на България в момента, човекът който представя България по целия свят достойно и изкарва луди пари, а в България хората са бедни, прости и ги е яд .. за това оплюват Бербатов, но няма значение .. той си взима милионите, нали ? Не познавам нито един цесекар, който да каже нещо срещу Бербатов .. иначе знаем какви сме прости, като народ .. няма и много такива, които лично да го похвалят, защото за хората е по-добре да кажат някой друг, че им е идол, колкото някой българин .. че слушат някаква друга музика предпочитат да заявят, от колкото българска .. примерно .. че гледат чужди предавания и телевизия, от колкото българска .. и така сме си .. комплексари. Дано ме разберете, че не съм обяснил по най-добрия начин какво мисля ..

MeToDueB
26.09.2009 22:27

как пък реши, че повече левскари го плюли ? И на мача с Леверкузен го били освирквали .. това го казваш, защото си левскар .. аз съм от ЦСКА, но това не значи, че примерно съм против Домовчийски .. хаха .. защото не гледам българско първенство и не съм се побъркал до такава степен, че да мразя всичко свързано с Левски .. вярно, че отбора е супер тъп, слаб и ме дразни представянето му в Европа, но играчите, като Сираков, Домо .. и вратарите .. няма как да ги обиждам, защото са дали нещо на България, но относно Бербатов .. Бербатов го оплюват предимно левскари .. дори на финала на ШЛ .. фенове на ЦСКА от Г сектор искаха да му направят транспарант с името и лика на Берба .. и винаги цесекарите са го подкрепяли, с изключение злокобния мач, в който изпуска минута преди гонзалеЗ да вкара .. и левскито да спечели титлата под носа на ЦСКА.
Левскарите ги е яд, че трансферната политика на ЦСКА съществува, за разлика от тяхната туристическа агенция (бурен смях) и за това си измислят глупости .. били сме оплювали Стоичков, Емо, Берба, Марто, Стилян .. да бе да ? Това не е било никога ..

manunited666
26.09.2009 22:13

leomesi айде недей с глупостите.Аз съм от Левски но се радвам и подкрепям Бербатов.Ти знаеш ли колко много ЦСКА-ри мразят Бербатов.Сигурно са повече от Левскарите.Когато ЦСКА играха с Леверкузен именно фенчетата на ЦЕЦКА се разцепиха да го псуват , чак лошо му стана на човека.

MeToDueB
26.09.2009 21:53

нека са срещу него, но той има 30 милиона в сметката .. взима 9+ милиона на година от Юнайтед и 2 милиона от реклами *joking* а тия тука половината са на боб и леща

leomesi
26.09.2009 20:54

аман от тия рогатите каквото и да направи все против него

Cris_7
26.09.2009 20:43

Браво на Бербо и на Райън Гигс *thumb_up* Glory ,Glory,Man United *beer*

rusnacheto
26.09.2009 19:05

каквото и да направи .. тъпи лумпени с капаци никога няма да спрат да го плюят .. злобаа тва сме ние

villitu
26.09.2009 18:56

Хъ хъ и Манчестър Юнайтед излиза на първо място с 18 точки наравно с Челси,но Юнайтед с по-голяма голова разлика *devil*

ov3r
26.09.2009 17:50

Митко играе много добре, но на другите хич не им връзва. Към него нямаше 1 точен пас...